Hoe kan ik als verkoper de verkochte woning op funda verwijderen?

Heeft de makelaar een advertentie op verkocht gezet? Dan staat de woning op het gedeelte van funda met verkochte woningen. De succesvolle afmelding is namelijk onderdeel van de 'portfolio' van de makelaar. Onder de kantoorpagina van de makelaar zijn alle woningen van de makelaar, zowel in de verkoop als verkocht zichtbaar.  Een verkochte woning blijft dan ook een jaar zichtbaar.

Wanneer je dit niet wenst kan je contact opnemen met de verkopende makelaar. Zij kunnen deze instelling ongedaan maken of ervoor kiezen de woning te tonen zonder foto's en vraagprijs.