Mijn woning is verkocht/verhuurd maar staat nog steeds op funda

Wanneer een woning door de makelaar verkocht wordt gemeld, staat de woning onder verkocht op de website vermeld. De woning is namelijk onderdeel van de 'portfolio' van de makelaar. Onder de kantoorpagina van de makelaar zijn al zijn woningen, zowel in de verkoop als verkocht zichtbaar.  Een verkochte woning blijft dan ook een jaar zichtbaar.

Wanneer je dit niet wenst kan je contact opnemen met de verkopende makelaar. Zij kunnen deze instelling ongedaan maken of ervoor kiezen de woning te tonen zonder foto's en vraagprijs.