Hoe stel ik een bewaarde zoekopdracht in via de apps?

Wij zijn nog bezig om deze functionaliteit te ontwikkelen en verwachten dit binnen enkele maanden aan de nieuwe apps toe te voegen. Je kunt op dit moment alleen een bewaarde zoekopdracht instellen via de website. Dit doe je door op funda.nl te zoeken en daar in de filterkolom te klikken op ‘Bewaar zoekopdracht’. Zodra je dit hebt gedaan, zie je zowel op de website als in de normale én nieuwe apps het nieuwe aanbod dat bij je nieuw opgeslagen zoekopdracht past.

Heb je verder nog vragen of suggesties over jouw bewaarde zoekopdracht? Stuur ons een berichtje via het feedbackformulier in de app.