Hoe kan ik in de app zoeken op de meeste recente woningen?

Wil je huizen zien die recent zijn geplaatst? Verfijn dan het aanbod in je resultatenlijst via de volgende stappen:

• kies voor de optie 'Huizen' (aan de onderkant, linkerkant van de pagina van het beginscherm)

• druk op de huizenpagina, linksboven op het icoon 'Zoeken'

• ga naar onderen in het filterscherm, hier vind je de optie ‘Aantal dagen op funda’

• tik een van de opties aan, je gekozen optie krijgt vervolgens een blauw kader

• klik op de blauwe knop 'Bekijk ... resultaten'

Deselecteren
Wil je het volledige aanbod weer zien? Ga dan wederom naar het filter 'Aantal dagen op funda' en tik nog een keer op je eerdere keuze om de optie te deselecteren.