Hoe kan ik zoeken op 'Aantal dagen op funda' via de app?

Je kunt het aanbod in je resultatenlijst verfijnen op alleen huizen die recent zijn toegevoegd op funda door op de button ‘Zoeken’ in de blauwe balk bovenaan je scherm te tikken. Onderaan het filterscherm vind je de optie ‘Aantal dagen op funda’. Deze kun je aanpassen naar 1 dag, <3 dagen, <5 dagen, <10 dagen of <30 dagen door erop te tikken. Wil je het volledige aanbod weer zien? Tik dan nog een keer om de optie weer te deselecteren.

Heb je verder nog vragen of suggesties over het verfijnen van je zoekopdracht? Stuur ons een berichtje via het feedbackformulier in de app.