Hoe activeer ik de Makelaarsbeoordelingen?

De functie Makelaarsbeoordelingen staat standaard uit. In de fundadesk kunt u deze dienst activeren, dit doet u als volgt:

• ga binnen de fundadesk naar het icoon met het tandwiel (rechtsboven)

• klik op de instellingenpagina op de vierde tab 'klantvoorkeuren'

• klik bij 'beoordelingen' op de witte knop 'bewerken'

• kies voor 'beoordelingen verzamelen en publiceren', 'beoordelingen verzamelen maar niet publiceren'

• klik op de knop 'opslaan'

U kunt dus instellen of u beoordelingen wilt verzamelen en niet publiceren of verzamelen én publiceren. Het is hierbij alles of niets: U publiceert óf alle beoordelingen, óf geen beoordelingen.

Ik vind dit spannend. Wat kan ik verwachten?
Het is ook een beetje spannend, maar vooral erg nuttig om te zien hoe uw dienstverlening wordt ervaren! Mensen zijn over het algemeen blij als ze net hun woning hebben verkocht of aangekocht en de beoordelingen  zijn dan ook overwegend goed.