Wat moet ik doen als ik geen gebruik (meer) wil maken van beoordelingen?

De optie Makelaarsbeoordelingen is standaard uitgeschakeld. Als u deze optie nog niet eerder heeft ingeschakeld, hoeft u niets te doen.

Mocht u op dit moment wel beoordelingen verzamelen, maar deze niet meer online willen zien dan kunt u het volgende doen:

• Ga binnen de funda desk naar het icoon met het tandwiel (rechtsboven op de pagina):

• Kies op de volgende pagina voor de tab 'Klantvoorkeuren'

• Bij 'Beoordelingen van klanten', klik op de witte knop 'Bewerken'

• Kies bij 'Beoordelingen op funda' of 'Beoordelingen op funda in business' voor één van de eerste twee opties:

Beoordelingen niet verzamelen en publiceren
Hiermee verzamelt u geen beoordelingen

Beoordelingen verzamelen maar niet publiceren
Hiermee verzamelt u beoordelingen maar toont u de beoordelingen niet online.

Beoordelingen verzamelen en publiceren
Hiermee verzamelt u beoordelingen en toont u ze op uw kantoorpagina en onderaan een verkocht of aangekocht object

• Klik op de oranje knop 'Opslaan'

De beoordelingsmodule staat nu uit. Binnen enkele uren is dit verwerkt op funda of funda in business.