Hoe nodig ik mijn klanten uit voor het geven van een beoordeling?

Indien u de klant reeds heeft toegevoegd aan het object verstuurt funda automatisch een uitnodiging wanneer het object is afgemeld als verkocht (niet als verkocht onder voorbehoud). Gedurende 10 weken staat de mogelijkheid dan open om een beoordeling achter te laten op funda. Funda stuurt herinneringen na 1 week, 4 weken en 8 weken.

Verkoopbeoordelingen
Is de verkoper reeds toegevoegd aan het object? Dan versturen wij automatisch een uitnodiging wanneer u het object afmeldt als verkocht. Wilt u de verkoper achteraf uitnodigen dan kan dat als volgt:

• ga bovenaan de funda desk naar de optie 'aanbod'

• klik op het tabje 'verkocht'

• klik het adres van het betreffende pand aan

• is de verkoper nog niet ingesteld? Vul dan aan de rechterkant een e-mailadres van de verkoper in. Funda stuurt nu automatisch een mail uit om uw kantoor te beoordelen.

• is de verkoper al wel gekoppeld? Klik dan aan de rechterkant op de gele knop 'verkoper uitnodigen'. Funda stuurt nu automatisch een mail uit om uw kantoor te beoordelen

Aankoopbeoordelingen
Wanneer u betrokken bent geweest bij de aankoop van een object kan de verkopende makelaar u toevoegen als aankopend makelaar. Daarna kunt u de koper uitnodigen. Dit doet u als volgt:

• ga bovenaan de funda desk naar de optie 'aanbod'

• klik op het tabje 'aangekocht'

• klik het adres van het betreffende pand aan

• vul aan de rechterkant een e-mailadres van de koper in. Funda stuurt nu automatisch een mail uit om uw kantoor te beoordelen

Mocht u meerdere kantoornummers gebruiken, let er dan op dat de verkoopmakelaar het juiste kantoornummer selecteert.

Beoordelen tot een jaar terug
In beide gevallen zijn klanten tot een jaar terug nog uit te nodigen. Objecten langer dan een jaar verkocht verdwijnen van funda. De eventuele beoordelingen blijven wel staan op uw kantoorpagina.