Kan ik publiekelijk reageren op een beoordeling?

Ja, u kunt op een beoordeling reageren. Dit kunt u doen om context te bieden aan een negatieve beoordeling maar ook om waardering te tonen voor een positieve beoordeling.

Om een reactie toe te voegen:

• klikt u in de ontvangen e-mail op 'Bekijk de beoordeling'

• logt u in op de funda desk en klikt u op de gele knop 'Reageer op beoordeling' (rechtsonder)

• vult u een reactie in en klikt u op de gele knop 'Verzenden'

De reactie komt onder de beoordeling te staan, funda stuurt ook een e-mail naar de schrijver van de beoordeling.