Hoe kan ik de status van een uitnodiging tot beoordeling bekijken?

U kunt de status van uw beoordeling vinden op de objectdetailpagina in de funda desk.

Ga hiervoor naar de funda desk:

• ga bovenaan de funda desk naar de optie 'aanbod'

• klik op het tabje 'verkocht'

• klik het adres van het betreffende pand aan

Rechtsboven op deze pagina ziet u, onder het e-mailadres, de status van de uitnodiging staan:

Mogelijke statussen zijn:

• de verkoper/verhuurder heeft nog niet gereageerd
    funda stuurt herinneringen (na 1, 4 en 8 weken na afmelding van het object)

• de beoordelingstermijn (10 weken) is verlopen
    u kunt de verkoper/verhuurder opnieuw uitnodigen middels de gele knop 'Verkoper uitnodigen'

• de verkoper/verhuurder heeft het account verwijderd

• de verkoper/verhuurder heeft aangegeven u niet te willen beoordelen

Per ongeluk beoordeling afgewezen?

Heeft de verkoper/verhuurder per abuis aangegeven u niet te willen beoordelen? Dit kan funda herstellen. Via een mail aan funda kan de verkoper/verhuurder funda verzoeken om de beoordelingsmogelijkheid wederom open te stellen.