Alles over de beoordelingenwidget

Hoe werkt de beoordelingenwidget?
Met de beoordelingen widget kunt u uw beoordelingen van funda op uw eigen website tonen.  U kunt ervoor kiezen of u alleen het gemiddelde cijfer van uw beoordelingen wilt laten zien, alleen uw beoordelingen of allebei. Om deze beoordelingen op uw website te kunnen weergeven is het belangrijk dat uw Makelaarsbeoordelingen instellingen op 'Verzamelen en publiceren' staan.

Wat heb ik nodig om de widget te kunnen gebruiken?
De instellingen van uw widget bepaalt u via fundadesk. Wanneer u vervolgens klikt op ‘Widget aanmaken’, zal er automatisch een HTML-code gemaakt worden. Deze kan uw websitebouwer (of uzelf) in de code van uw eigen website plakken.

Op welke systemen werkt de widget wel en niet?
De widget werkt in alle browsers die funda ondersteunt (dus iE7 en ouder, Firefox, Chrome en Safari).

Hoe gaan de beoordelingen er op mijn website uitzien?
De beoordelingen zien er hetzelfde uit als op funda. Uiteraard is dit wel afhankelijk van de indeling van uw website.

De widget werkt niet of wordt niet goed weergeven. Wie kan mij helpen?
Indien de widget niet werkt, kunt u het beste contact opnemen met de partij die uw website heeft gebouwd of onderhoudt.

Wanneer de widget niet goed wordt weergeven, kan het zijn dat er niet genoeg ruimte is op de pagina is ingedeeld om de widget te tonen. Daarnaast zult u, wanneer uw website in https:// wordt weergeven, dit ook voor de widget moeten instellen.

Mochten zij u niet kunnen helpen, kunt contact opnemen met onze Customer service afdeling via customerservice@funda.nl.