Ik heb een woning gekocht, hoe voeg ik die toe aan mijn funda account?

Vragen over het toevoegen van je gekochte woning aan je mijn funda account
In dit artikel behandelen we veelgestelde vragen over het toevoegen van je nieuwe woning aan je funda account.

Hoe kan ik mijn woning toevoegen?
De gekochte woning voeg je toe door aan de onderkant van de objectpagina te kiezen voor 'ik heb dit huis gekocht'. Je dient hiervoor wel ingelogd te zijn.

Waar kan ik mijn huis terugvinden nadat ik die heb toegevoegd?
Op het moment dat je eerder jezelf als koper hebt ingesteld, ga je naar:

• de optie 'account' (rechtsboven op de pagina), op je telefoon is dit een icoon met een 'poppetje'

• vervolgens klik je op de optie 'overzicht'

Kan ik mij ook toevoegen bij meerdere woningen?
Dit is nog geen mogelijkheid. Per account kan je één woning toevoegen die je hebt aangekocht. Je kan uiteraard wel een tweede account aanmaken en daar een andere woning toevoegen.

Ik heb per ongeluk een verkeerd toegevoegd, hoe wijzig ik dat?
Het wijzigen van de aangekochte woning is eenvoudig. Hiervoor ga je naar de juiste woning op funda op en klik je daar wederom op ‘Ik heb dit huis gekocht’. Wanneer je jezelf toevoegt bij de juiste woning overschrijft funda de koppeling met de oude woning.

Ik heb per ongeluk mezelf toegevoegd als koper maar wil dit verwijderen
Voor het verwijderen van de woning ga je naar:

• de optie 'account' (rechtsboven op de pagina), op je telefoon is dit een icoon met een 'poppetje'

• vervolgens klik je op de optie 'profiel'

• bij de optie 'mijn huis' klik je achter de woning op 'verwijderen'