Ik heb een woning gekocht, hoe voeg ik die toe aan mijnfunda-account?

Vragen over het toevoegen van je gekochte woning aan je mijn funda account

In dit artikel behandelen we veelgestelde vragen over het toevoegen van je nieuwe woning aan je funda account. Mis je informatie in dit artikel? Meld het ons dan via helpdesk@funda.nl!

Waar kan ik mijn huis terugvinden nadat ik die heb toegevoegd?

Op het moment dat je eerder jezelf als koper hebt ingesteld, ga je naar de optie ‘mijn huis’. Deze optie vind je aan de bovenkant van je scherm (inloggen vereist).

Was je ook toegevoegd aan een advertentie waar jij de verkoper van bent? Dan krijg je een keuzemenu te zien om de woning te tonen die je wil zien. Mocht je willen switchen naar de andere woning dan kies je nogmaals voor ‘mijn huis’, in het menu dat verschijnt kan je dan een keuze maken voor de andere woning.

Kan ik mij ook toevoegen bij meerdere woningen?

Dit is nog geen mogelijkheid. Per account kan je één woning toevoegen die je hebt aangekocht. Je kan uiteraard wel een tweede account aanmaken en daar een andere woning toevoegen.

Ik heb per ongeluk mezelf toegevoegd bij het verkeerde huis, hoe wijzig ik dat?

Het wijzigen van de aangekochte woning is eenvoudig. Hiervoor zoek je de juiste woning op funda op en klik je daar wederom op ‘Ik heb dit huis gekocht’. Wanneer je jezelf toegevoegd hebt bij de juiste woning overschrijft funda de oude woning.

Ik heb per ongeluk mezelf toegevoegd als koper maar wil dit verwijderen

Het is nog niet zelf mogelijk om jezelf te verwijderen bij een woning waarbij je hebt aangegeven dat je de koper bent. Mocht je jezelf willen verwijderen dan kan je ons het beste een mail sturen op: helpdesk@funda.nl