Ik krijg een foutmelding over de plattegrond, wat betekent dit?

Wanneer u een foutmelding over de plattegrond ziet, heeft dat twee oorzaken. U ziet in het rood één van de volgende meldingen staan:

€ niet besteld
U heeft succesvol de plattegrond geüpload maar nog geen contract besteld.

!Foutmelding
U heeft wel al een contract besteld maar nog geen plattegrond geüpload of gepubliceerd

Wanneer het object nog niet op funda.nl of fundainbusiness.nl staat ziet u ook een foutmelding staan. Deze foutmelding verdwijnt automatisch wanneer het object gepubliceerd is.

Foutmelding € niet besteld: een contract bestellen

• ga bovenaan de funda desk naar de optie 'aanbod' of tik een adres in rechtsboven in de zoekbox

• klik het adres van het betreffende pand aan

• klik op de gele knop 'bestel' bij funda compleet wanneer u meerdere mediaproducten wenst te bestellen óf op de gele knop 'bestel' bij plattegrond wanneer u enkel een plattegrond wenst te publiceren.

• bestelt u enkel de plattegrond? klik dan in het volgende scherm nogmaals op de gele knop 'bestel'

• klik ter afronding op de gele knop 'bestelling bevestigen'

!Foutmelding: de plattegrond uploaden
Heeft u nog geen FML bestand geupload? Lees dan hier hoe u een FML plattegrond kunt uploaden

Indien u 3 maanden lang geen plattegrond publiceert (of andere media bij funda compleet toevoegt) annuleert funda het contract automatisch. Dit contract brengt funda uiteraard niet bij u in rekening.

!Foutmelding: de plattegrond handmatig publiceren
Wanneer u de plattegrond heeft geüpload en gekozen voor 'Plattegrond niet publiceren', dan kunt u de plattegrond handmatig publiceren:

• ga bovenaan de funda desk naar de optie 'aanbod' of tik een adres in rechtsboven in de zoekbox

• klik het adres van het betreffende pand aan

• klik op de miniatuur van de plattegrond (die vindt u tussen het adres en de omschrijvingstekst)

• ga naar de de gele balk (vrijwel bovenin het scherm) en klik op 'Publiceer wijzigingen'

• ga nogmaals naar de gele balk en klik op 'Publiceren' om definitief de plattegrond te publiceren

• funda verwerkt nu de plattegrond, binnen maximaal 2 uur verwerkingstijd ziet u deze op funda (in business) staan.

Publiceert u de gehele advertentie later? Dan zal de plattegrond uiteraard pas bij de publicatie van het object op funda (in business) staan.

Door op het adres te klikken bovenaan de pagina, komt u terug op de objectpagina in de funda desk.