Hoe kan ik de statistieken van mijn woning per e-mail ontvangen?


Staat je woning op funda? Dan is het ook mogelijk om de statistieken van je woning te volgen. Je verkoopmakelaar kan je hiervoor uitnodigen.

Je funda account
Wanneer je al een funda account hebt, verschijnt de woning automatisch in je funda account. Je ontvangt bericht van funda wanneer de makelaar je e-mailadres toevoegt aan je woning. De e-mail notificatie is dan meteen geactiveerd.


Nog geen funda account
Heb je nog geen funda account? Dan maakt funda een account aan nadat de makelaar je e-mailadres toevoegt aan de advertentie. Je ontvangt een e-mail van funda om je account te activeren. Na activatie ben je klaar, vanaf dat moment ontvang je de statistieknotificaties per e-mail.

Wanneer funda je mailt
Funda mailt je wekelijks op maandagochtend over de resultaten van de afgelopen week, je kunt zelf de e-mail frequentie aanpassen via je funda account. De opties zijn:

  • Dagelijks

  • Wekelijks

  • Maandelijks

  • Geen E-mail gewenst.

 

Lees hier hoe je de frequentie van de mails kan aanpassen.

 


Statistieken alleen bij basisplaatsing of funda compleet
Statistieken levert funda standaard bij plaatsingen met meerdere foto's. Is je woning geplaatst door een VBO / VastgoedPRO makelaar of makelaar zonder branchevereniging? Dan is een basisplaatsing of funda compleet plaatsing nodig om de statistieken te ontvangen.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 10 van 15

Bekijk alle artikelen