Ik wil de statistieken van mijn woning ontvangen

Vanaf het eerste moment dat jouw woning op funda wordt gepubliceerd is het mogelijk de statistieken van jouw woning te volgen. Jouw makelaar kan je hiervoor uitnodigen. Wanneer je al een funda account hebt en de makelaar nodigt je uit op het e-mailadres waar jouw account aan gekoppeld is, zal de woning automatisch in jouw funda account verschijnen. Je ontvangt dan bericht van funda dat de makelaar je heeft aangewezen als verkoper. Wanneer je dit bevestigt wordt de woning aan jouw account toegevoegd.

Heb je nog geen funda account? Dan wordt er een account voor je aangemaakt. Nadat je jouw e-mail adres hebt bevestigd wordt de woning aan jouw account toegevoegd. Vanaf dat moment ontvang je de statistieknotificaties automatisch. De standaard frequentie van de statistieken is wekelijks maar je kunt zelf de frequentie desgewenst aanpassen via jouw funda account. De opties zijn:

  • Dagelijks
  • Wekelijks
  • Maandelijks
  • Geen E-mail gewenst.

Ook kun je na bevestiging de statistieken live 24 uur per dag inzien op jouw funda account.

Staat jouw woning geplaatst via een VBO/Vastgoedpro makelaar? Dan is een basisplaatsing nodig om de statistieken in te zien.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 4 van 8

Bekijk alle artikelen

Mogelijk gemaakt door Zendesk