Ik kan mijn statistieken niet inzien

Wanneer je de statistieken niet kunt inzien kan dit tal van oorzaken hebben. Je kunt het best het volgende controleren:

Is de woning nog aan je account gekoppeld? Je kunt dit controleren door via je mijn funda account direct naar ‘ overzicht’ te gaan. Je hoort hier een afbeelding van je woning te zien. Wanneer je jouw woning niet te zien krijgt is de koppeling verbroken of bent je nog niet uitgenodigd.

De koppeling kan door verschillende redenen zijn verbroken:

• Het object is ingetrokken
  • Het object is verkocht
  • De makelaar heeft per abuis de koppeling verbroken
  • De basisplaatsing is verlopen
  • Je hebt per abuis aangegeven niet de verkoper van het object te zijn

Wanneer je de statistieken toch weer wenst te ontvangen kan je in bovenstaande gevallen contact opnemen met de makelaar. Hij kan je opnieuw uitnodigen voor deze dienst.

Kan je de statistieken wel inzien maar verschijnt de grafiek niet naar behoren? Controleer of je browser een update nodig heeft. Wanneer je gebruik maakt van de laatste browserversie en je krijgt de statistieken nog niet te zien meldt dan deze storing aan via customerservice@funda.nl. Wij helpen je graag verder.