Mijn woning is ingetrokken en opnieuw aangemeld en ik ontvang geen statistieken meer, wat nu?

Wanneer de woning bij een nieuwe makelaar in verkoop of in verhuur is genomen, of wanneer de woning door de makelaar ingetrokken is en opnieuw aangemeld, zijn alle instellingen bij de woning uit de database verdwenen. Wanneer je de statistieken toch weer wenst te ontvangen kan je contact opnemen met de makelaar. Hij kan je opnieuw uitnodigen voor deze dienst.