Op welke manieren kan ik de statistieken van mijn woning op funda bijhouden?

Je kunt de statistieken van de woning volgen via een notificatie e-mail of via je funda account. Wanneer je makelaar je toevoegt aan de advertentie, staan beide opties standaard aan. (de email kan je eventueel uitschakelen)

Email notificatie
Je ontvangt, op je e-mailadres een e-mail van funda met hierin de aantallen van de afgelopen periode.

Standaard ontvang je wekelijks op maandagochtend de statistieken van de voorbij week. De frequentie van deze e-mail kan je aanpassen.

Funda account
Je kunt de statistieken ook bekijken via je funda-account, de statistieken zijn beschikbaar vanaf de eerste dag van de aanmelding van je woning.

Je vindt de statistieken via deze link terug of via de volgende stappen:

• klik op de optie 'account' (rechtsboven op de pagina), op je telefoon is dit een icoon met een 'poppetje'

• vervolgens klik je op de optie 'verkoopstatistieken'

• vervolgens kan je op de volgende pagina het aantal gevonden en bekeken zien