Ik heb geen statistieken ontvangen, wat nu?

Wanneer je geen statistieken hebt ontvangen, controleer dan je spambox, koppeling met de advertentie en de frequentie:

Spambox
Controleer of de e-mail van funda in je spambox is beland.

Koppeling met advertentie
Controleer of de woning nog aan je account gekoppeld is. Je controleert dit op deze wijze:

• klik op de optie 'account' (rechtsboven op de pagina), op je telefoon is dit een icoon met een 'poppetje'

• vervolgens klik je op de optie 'verkoopstatistieken'

Is deze optie niet aanwezig of zie je een melding dat de woning niet beschikbaar is? Dan ben je meer niet gekoppeld als verkoper.

Neem dan contact op met de verkoopmakelaar.

Frequentie van de e-mail
Controleer de frequentie van de e-mail, wanneer je in de instelling ‘ geen e-mail gewenst’ ziet pas dan de frequentie aan.

Voor een wijziging van de frequentie onderneem je de volgende stappen:

• kies voor de optie 'account' (rechtsboven op de pagina), op je telefoon is dit een icoon met een 'poppetje'

• ga naar de optie 'profiel'

• selecteer hier de link 'e-mailinstellingen'

• Kies bij statistieken voor 'dagelijks', 'wekelijks' of 'maandelijks'

• kies voor de oranjeknop 'opslaan'

Geen resultaat?
Wanneer je geen fouten ontdekt, neem dan contact op met customerservice@funda.nl