Hoe verander ik het emailadres van mijn funda account?

Het wijzigen van een e-mailadres doe je middels de volgende stappen:

• kies voor de optie 'account' (rechtsboven op de pagina), op je telefoon is dit een icoon met een 'poppetje'

• ga naar de optie 'profiel'

• klik naast je e-mailadres op de optie 'wijzigen'

• op de volgende pagina geef je je nieuwe e-mailadres op en je wachtwoord, ben je je wachtwoord vergeten? Maak dan een nieuw wachtwoord aan

• klik op 'Nieuw e-mailadres opslaan'

Je nieuwe mailadres is nu opgeslagen.

In het vervolg ontvang je ook de e-mails van funda over nieuw woningaanbod, wijzigingen in woningen,  statistieken, waardecheck op het nieuwe adres (indien je die services hebt ingesteld).