Ik wil mijn statistieken op een ander e-mailadres ontvangen

Wanneer je jouw statistieken liever op een ander e-mailadres wenst te ontvangen kunt je dit alleen zelf aanpassen. Noch de makelaar, noch fundamedewerkers kunnen dit voor je uitvoeren.

Voor het wijzigen van je e-mailadres kunt je inloggen op jouw mijnfunda-account. Je hebt voor het wijzigen van je adres jouw wachtwoord nodig. Wanneer je deze niet meer weet kunt je gebruik maken van wachtwoord vergeten.

Wanneer je ingelogd bent en je klikt jouw naam/e-mailadres aan verschijnt er een keuze menu. Hier kiest je voor ‘ accountgegevens’.

Je komt in het overzicht terecht. Kies hier voor e-mail adres wijzigen.

Nu kom je in het overzicht waar je het e-mailadres kunt wijzigen. Wanneer je hier het e-mailadres wijzigt zal je in vervolg eventueel ook jouw nieuwe woningaanbod op dit adres ontvangen.