Ik wil dat de statistieken ook worden gestuurd naar mijn partner of familie? Hoe regel ik dat?

Wanneer je de statistieken op een tweede adres wenst te ontvangen kun je het best de makelaar vragen dit e-mailadres als extra verkoper op te nemen. Zo kan je bijvoorbeeld je partner of familie toegang geven tot de statistieken. De statitsieken zelf doorsturen gaat helaas niet. De statistieken zijn persoonlijk en zijn gekoppeld aan jouw mijnfunda-account. Wanneer je de statistieken doorstuurt zal de ontvanger gevraagd worden in te loggen op dit account.

Wanneer je jouw accountgegevens (wachtwoord) met je familie deelt kunnen zij wijzigingen aanbrengen in je account, hetgeen niet wenselijk is. Vraag daarom je makelaar jouw partner of familie toe te voegen als extra verkoper.