Het aantal keer bekeken is veel hoger dan het aantal gevonden in mijn statistieken. Hoe kan dit?

Soms is een woning op funda vaker gevonden dan bekeken. Je kunt dit zien in je statistiekennotificatie die je ontvangt per mail, zoals in onderstaande afbeelding, of in de live statistieken in je funda-account. De onderstaande woning is 150 keer bekeken, beduidend meer dan het aantal gevonden. Hoe kan dat?

Een woning is vaker bekeken dan gevonden wanneer gebruikers rechtstreeks naar de woning zijn gegaan, dus niet via de zoekresultatenpagina. Dit gebeurt meestal vanuit de volgende situaties:

• een bezoeker deelt de woning via bijvoorbeeld Twitter of WhatsApp

• een bezoeker gaat naar de woning vanuit de optie 'bewaarde woningen'

• een bezoeker klikt in de e-mail met nieuw aanbod de woning aan

• een bezoekt zoekt via Google de woning op en klikt de funda-link aan