Ik heb een nieuw wachtwoord opgevraagd maar heb hem niet ontvangen, wat is er aan de hand?

Wanneer u een nieuw wachtwoord heeft aangevraagd maar niet ontvangen kunnen er een aantal dingen aan de hand zijn.

• uw wachtwoord is ontvangen in uw spamfilter
  • uw wachtwoord is verstuurd naar een ander e-mailadres dan u verwacht. controleer uw bij uw algemene emailadres
  • uw account is tijdelijk geblokkeerd voor uw veiligheid. Neem contact op met customerservice@funda.nl