Hoe upload ik 360°foto’s?

1. Als u een order heeft aangemaakt kiest u voor '360° foto’s uploaden'.
  2. U kunt nu de juiste bestanden selecteren. Let op! De foto’s mogen alleen aangeleverd worden als JPG of JPEG en mogen per stuk niet groter dan 20MB zijn. U kunt ten alle tijde meerdere foto’s toevoegen, of verwijderen. Klik op ‘nu uploaden’ als u de juiste selectie heeft gemaakt.

U ziet nu miniaturen van uw foto’s. Kies nu voor elke foto een passende naam en voer die in als titel. Dit maakt het instellen van de virtuele tour eenvoudiger.