Afmetingen foto's

Funda raadt aan foto’s, van objecten en kantoorpagina, in 'landscape' afmetingen te uploaden, omdat het design van de website daar op het beste op aansluit. We ondersteunen 'portrait' natuurlijk wel, maar daar zal alleen voor de thumbnails (dus niet in de foto viewer zelf) aan de boven- en onderzijde iets afgesneden worden.

Landscape: 2160 x 1440 of groter (b x h)
Portrait: 1440 x 2160 of groter (b x h)

Invoerpartners
Voor invoerpartners is het belangrijk dat zij de maximale instellingen van TIARA ondersteunen. Op het moment is dat:​

Bestandsgrootte: Maximaal: 10MB
Landscape: Maximaal: 4096 x 3200 (b x h)
Portrait: Maximaal: 3200 x 4096 (b x h)​