Ik ben mijn inloggegevens voor de funda desk kwijt, wat nu?

NVM leden
Als NVM lid kunt u uw wachtwoord herstellen op het ledenportaal van de NVM.

Mocht u uw gebruikersnaam niet weten dan kunt u het beste contact opnemen met de NVM ledenadministratie op 030-608 51 85.

VBO, VGP of ongebonden makelaar?
Uw kantoornummer vindt u terug op uw factuur (dit zijn de laatste 5 cijfers van uw debiteurennummer). Mocht u een eigen gebruikersnaam hebben, dan vindt u de gebruikersnaam in de mail die wij u hebben gestuurd om uw eerste wachtwoord in te stellen. Kunt u uw facturen of gebruikersnaam niet terugvinden? Neem dan contact op met funda via customerservice@funda.nl of via telefoonnummer 020-561 82 29.

Op het login scherm kunt u via de optie Wachtwoord vergeten? een nieuw wachtwoord aanvragen.