Hoe maak ik een order aan in de media desk

U kunt eenvoudig in enkele stappen een order aanmaken:

1. Log in met uw persoonlijke inloggegevens via fundamediadesk.nl
  2. Klik op ‘order aanmaken’
  3. Kies in het volgende scherm 'Order aanmaken'. Vul u eerst het kantoornummer van uw opdrachtgever in.
  4. Vervolgens heeft u twee opties:
    Als het object reeds is aangemeld op funda kunt u aanvinken: ‘Object reeds aangemeld op funda’. Dan kunt u het Tiara object ID ofwel de Tiaracode in voeren. Via de Tiaracode kan uw media direct met het juiste object gekoppeld worden. U moet hier aan geven of het een huur-, koop-, nieuwbouw-, of bedrijfsobject betreft. Vraag uw opdrachtgever altijd om de Tiaracode en het soort object als het object al op funda gepubliceerd staat.
    2. Indien het object nog niet op funda staat laat u het vinkje open en kunt u doormiddel van postcode en huisnummer aangeven welk object het betreft.
  5. U kunt een referentie invullen voor uw eigen administratie, bijvoorbeeld een factuurnummer.
  6. Dubbel check alle gegevens.

Let op! Na het opslaan van deze gegevens zijn ze binnen de order niet aan te passen.

7. Klik nu op ‘aanmaken’. U kunt nu kiezen welke media u gaat uploaden. Klik op de gewenste media voor verdere instructies: 360 graden foto;s, plattegrond, video. (linkjes naar ‘Hoe upload ik 360° foto’s? ‘Hoe upload ik plattegronden?’ en ‘Hoe upload ik video’s?)