Wat zijn de voordelen van de funda mediadesk?

Er zijn 3 voordelen van uw media uitleveren via de mediadesk:

1. Dankzij de funda mediadesk is er geen ingewikkelde software meer nodig voor het leveren van uw media aan de makelaar.
  2. U kunt uw media al in de media desk zetten voordat het object bij funda bekend is. Dit betekent dat de media direct beschikbaar is voor de makelaar en En dus het object vanaf dag één optimaal gepresenteerd kan worden.
  3. De Tiaracode is niet verplicht .