Hoe kom ik aan inloggegevens?

Om toegang te krijgen voor de funda mediadesk kunt u zich aanmelden bij funda door een email te sturen naar customerservice@funda.nl . Deze email moet de volgende gegevens bevatten:

Bedrijfsnaam:
Adres:
Telefoon:
Emailadres:
Website:

Contactpersoon:
Telefoon:
Emailadres:

Funda zal vervolgens uw aanvraag beoordelen. U ontvangt een email binnen 48 uur.

Wanneer uw aanvraag is goedgekeurd ontvangt u een email met een ‘leveranciersnummer’ en wachtwoord. Dit wachtwoord is automatisch gegenereerd en kan, helaas nog niet gepersonaliseerd worden.

U kunt inloggen via de link: www.fundamediadesk.nl.