Hoe vervang ik een FML bestand?

U kunt te allen tijde het FML-bestand wijzigen.

1.    Ga naar de funda desk en zoek tussen uw woningaanbod/bedrijfsaanbod de desbetreffende object/project op.
2.    Open de object detailpagina.
3.    Onder de hoofdfoto en de balk met het objectnummer ziet u de drie mediaproductblokken waarvan de meest linker de miniatuur en ‘plattegrond wijzigen’ bevat. Klik deze aan. Een andere optie is om via het presentatiepakketblok  (rechterzijde van de funda desk) naar de plattegrondmodule gaan.  Klik hiervoor op het product plattegrond en op ‘instellingen’.
4.    U komt nu in het overzicht. U ziet de miniaturen van de huidige plattegrond. Klik op een van de miniaturen en kies voor ‘wijzigen’. De floorplannermodule wordt geopend.
U ziet het raster voor u. Aan de rechter zijde ziet u de volgende opties:

• Mijn plattegronden
  • Doorsturen
  • Importeer/vervang plattegrond (FML)
  • Opslaan als afbeelding
  • Plattegrond uitprinten
  • Handleiding

5.    Kies voor Importeer/vervang FML.
6.    Klik op ‘bladeren’ om het FML bestand te lokaliseren op uw computer.
7.    Selecteer het juiste bestand en kies voor ‘openen’ en ‘opslaan’.

Kies hierna nogmaals voor opslaan. U krijgt hier de keuze  hoe u de plattegrond wilt opslaan:

• Automatisch publiceren: De (gewijzigde) plattegrond wordt zo snel mogelijk gepubliceerd op funda. U hoeft hier verder niets aan te doen
  • Handmatig publiceren: De (gewijzigde) plattegrond wordt niet zichtbaar op funda totdat u vanuit de "Instellingen" handmatig publiceert. Kies deze optie als u de plattegrond eerst nog wilt inrichten ("virtueel stylen") of als u nog niet klaar bent met het doorvoeren van wijzigingen.

Let op: Het importeren van een FML-bestand vervangt de complete, huidige plattegrond. U hoeft dit dus maar éénmaal uit te voeren. Het hele bestand wordt vervangen. Niet enkel de geselecteerde verdieping.