Ik wil de plattegrond naar een ander kantoor versturen. Hoe doe ik dat?

Volg onderstaande stappen om uw plattegrond naar een ander kantoor te kunnen sturen.

1.    Ga naar de funda desk en zoek tussen uw woningaanbod/bedrijfsaanbod het desbetreffende object/project op.
2.    Open de object detailpagina.
3.    Onder de hoofdfoto en de balk met het objectnummer ziet u de drie mediaproductblokken waarvan de meest linker de miniatuur en ‘plattegrond wijzigen’ bevat.  Klik deze aan. Een andere optie is om via het presentatiepakketblok  (rechterzijde van de funda desk) naar de plattegrondmodule gaan.  Klik hiervoor op het product plattegrond en op ‘instellingen’.
4.    U komt nu in het overzicht. U ziet de miniaturen van de huidige plattegrond. Aan de rechter zijde ziet u de volgende optie:

• Exporteer plattegrond.

5.    Kies voor ‘exporteer FML-bestand’ u krijgt de mogelijkheid het FML bestand lokaal op uw computer op te slaan.

U kunt hierna via een e-mail het bestand naar een ander kantoor doorsturen. Zij kunnen via 'importeer FML bestand' het bestand direct uploaden in de fundadesk.