Ik wil de plattegrond naar een ander kantoor versturen. Hoe doe ik dat?

Volg onderstaande stappen om uw plattegrond naar een ander kantoor te kunnen sturen.

1.    Ga naar de funda desk en zoek tussen uw woningaanbod/bedrijfsaanbod het desbetreffende object/project op.
2.    Open de object detailpagina.
3.    Onder de hoofdfoto en de balk met het objectnummer ziet u de drie mediaproductblokken waarvan de meest linker de miniatuur en ‘plattegrond wijzigen’ bevat.  Klik deze aan. Een andere optie is om via het presentatiepakketblok  (rechterzijde van de funda desk) naar de plattegrondmodule gaan.  Klik hiervoor op het product plattegrond en op ‘instellingen’.
4.    U komt nu in het overzicht. U ziet de miniaturen van de huidige plattegrond. Klik op een van de miniaturen en kies voor ‘wijzigen’. De floorplannermodule wordt geopend.
U ziet het raster voor u. Aan de rechter zijde ziet u de volgende opties:

• Mijn plattegronden
  • Doorsturen
  • Importeer/vervang plattegrond (FML)
  • Opslaan als afbeelding
  • Plattegrond uitprinten
  • Handleiding

5.    Kies voor ‘doorsturen’ en klik deze aan. U ziet dat het plus teken veranderd in een min teken en een zoek box verschijnt waarin u het kantoor kan zoeken op naam en op kantoornummer.
6.    Voer de gewenste gegevens in. En klik op ‘zoeken’
7.    De meest relevante kantoren worden genoemd. Selecteer het gewenste kantoor aan wie u de plattegrond wilt versturen en klik op de gele button ‘Doorsturen’.
8.    Het bestand wordt nu tussen de ‘Mijn plattegronden’ geplaatst van het desbetreffende kantoor.

Let op! Er wordt geen aanvullende notificatie verstuurd.