Ik wil de plattegrond naar een ander kantoor versturen. Hoe doe ik dat?

Een plattegrond doorsturen kunt u doen door een plattegrond te exporteren. Volg onderstaande stappen om uw plattegrond naar een ander kantoor te sturen:

• ga bovenaan de funda desk naar de optie 'aanbod' of tik een adres in rechtsboven in de zoekbox

• klik het adres van het betreffende pand aan
  • klik op de miniatuur van de plattegrond (die vindt u tussen het adres en de omschrijvingstekst)

• ga aan de rechterkant naar de optie 'Plattegrond exporteren (.fml)', u krijgt nu een scherm om uw plattegrond op te slaan

• sla het FML bestand op uw computer op

U kunt hierna via een e-mail het bestand naar een ander kantoor doorsturen. Zij kunnen via 'importeer FML bestand' het bestand direct uploaden in de fundadesk. Lees hier hoe u een plattegrond importeert.