Hoe upload ik een plattegrond?

Plattegronden op funda dienen aangeleverd te worden als FML bestand. Deze bestanden zijn alleen via het tekenprogramma van Floorplanner te genereren. U heeft hiervoor een Pro account nodig van dit programma. Het is niet mogelijk om middels een gratis versie van flooplanner het bestand te exporteren en te verspreiden.

• Om een plattegrond te plaatsen gaat u naar ‘plattegrond toevoegen’
  • Zoek het juiste FML bestand op en klik op toevoegen.

Het FML bestand wordt nu geupload.

U kunt maar één FML bestand toevoegen. Het FML bestand dient dus alle verdiepingen te bevatten.

Let op: Wanneer u een plattegrond wijzigt nadat de makelaar de media heeft gekoppeld aan het pand zullen de wijzigingen realtime op funda worden doorgevoerd.