Hoe plaats ik een order? (lange versie)

1.    Ga naar de funda mediadesk.
2.    Klik op ‘order aanmaken’

order_aanmaken

3.    In het volgende scherm Order aanmaken vult u eerst het kantoornummer van uw opdrachtgever in.
4.    Vervolgens heeft u twee opties:

1. Als het object reeds is aangemeld op funda kunt u aanvinken: ‘Object reeds aangemeld op funda’. Dan dient u het Tiara object ID ofwel de Tiaracode in te voeren. Via de Tiaracode kan uw media direct met het juiste object gekoppeld worden. U dient ook aan te geven of het een huur-, koop-, nieuwbouw-, of bedrijfsobject betreft. Vraag uw opdrachtgever altijd om de Tiaracode en het soort object als het object al op funda is gepubliceerd.

object_tiara_aangemeld

2. Indien het object nog niet op funda staat laat u het vinkje open en kunt u doormiddel van postcode en huisnummer aangeven welk object het betreft.

order_aanmaken_postcodehuisnr

5.    U kunt een referentie invullen voor uw eigen administratie, bijvoorbeeld een factuurnummer.
6.    Dubbel check alle gegevens.

Let op: Na het opslaan van deze gegevens zijn ze binnen de order niet aan te passen. Klik nu op ‘aanmaken’. U kunt nu kiezen welke media u gaat uploaden. Klik op de gewenste media voor verdere instructies: 360 graden foto;s, plattegrond, video. (linkjes naar ‘Hoe upload ik 360° foto’s? ‘Hoe upload ik plattegronden?’ en ‘Hoe upload ik video’s?)