Wat zijn de specificaties voor video's?

• Het videobestand mag maximaal 1024MB groot zijn
  • De minimale weergave is 609 pixels breed. De hoogte is door uzelf te bepalen.
  • Het videobestand mag verschillende formaten hebben: wmv, avi, mpg, mpeg, mp4 en mov.
  • Formaat: Maximaal 720 p.
  • De standaard verhouding van een video is 16:9 formaat.
  • De videoplayer waar funda gebruik van maakt past de kwaliteit van de video aan zodat deze zo gunstig mogelijk wordt getoond voor elk medium, (tablet, smartphone, computer)
  • Alle video’s worden automatisch via de funda desk getranscodeerd.