Ik mis de knop 'ga terug naar zoekresultaat' op de nieuwe site

De nieuwe website is ontworpen met het kleinste apparaat in gedachten: de mobiele telefoon.

In de oude website werd er veelal gebruik gemaakt van tabbladen, menubalken en linkjes. Deze zijn niet vriendelijk in gebruik voor mobiele gebruikers.

Hierdoor is er gekozen om niet langer een link te plaatsen om terug te gaan naar het zoekresultaat, maar gebruik te maken van de 'back button' die in de browser verwerkt zit. Op deze manier werkt de website op alle apparaten hetzelfde.

Wij begrijpen dat het voor nu even wennen is.