Hoe upload ik het FML bestand (floorplanner) voor de plattegrond?

Wanneer uw leverancier nog niet werkt met de funda mediadesk of wanneer u of uw opdrachtgever zelf een plattegrond heeft getekend op de website van floorplanner dan kunt u deze uploaden via de fundadesk.

Ga naar de funda desk en doorloop de volgende stappen:

• ga bovenaan de funda desk naar de optie 'aanbod' of tik een adres in rechtsboven in de zoekbox

• klik het adres van het betreffende pand aan

• klik op het gele vlak 'Plattegrond toevoegen'

• klik op de witte knop 'importeer FML-bestand'

• klik op de gele knop 'Selecteer een FML-bestand'

• selecteer het correcte FML-bestand op uw computer

• klik voor 'upload bestand'

• het FML bestand is nu verwerkt. Kies nu voor 'naar uw plattegrond'

• de plattegrond editor is nu geopend. Klik linksboven op het huisje en kies voor 'terug naar dashboard' (bovenaan)

• vraagt de editor om de aanpassingen op te slaan? Kies dan voor 'Opslaan'

• als laatste stap krijgt u de vraag of u de plattegrond direct wil publiceren, maak een keuze uit:

Direct publiceren (geadviseerd):
funda publiceert de plattegrond binnen maximaal 2 uur (als u een contract heeft besteld) of bij publicatie advertentie

Plattegrond niet publiceren:

u publiceert later de plattegrond handmatig. Deze optie is geschikt wanneer u later de plattegrond actief wil zetten

U heeft nu een plattegrond toegevoegd via de funda desk.

De fundadesk brengt u terug naar de instellingenpagina van de plattegrond, aan de rechterkant kunt u eventueel een contract bestellen. Door op het adres te klikken bovenaan de pagina, komt u terug op de objectpagina in de funda desk.

Let op:
u kunt één FML bestand uploaden. Dit bestand (de plattegrond) dient dus alle verdiepingen te bevatten.