Hoe upload ik het FML bestand voor de plattegrond?

Wanneer uw leverancier nog niet werkt met de funda mediadesk of uw verkoper zelf over het FML bestand beschikt kunt u deze direct aan het object koppelen.

Ga naar de funda desk en doorloop de volgende stappen.

Optie 1:

1. Zoek binnen uw woningaanbod/bedrijfsaanbod naar de desbetreffende object/project.
  2. Open de objectdetailpagina.
  3. Onder de hoofdfoto en de balk met het objectnummer ziet u drie mediaproductblokken waarvan de meest rechter de tekst ‘plattegrond toevoegen’ bevat. Klik deze aan. Lees hieronder verder*.

Optie 2: Aan de rechterzijde van de funda desk vindt u het presentatiepakketblok. Klik hier op het product plattegrond.

*Na optie 1 of optie 2 gevolgd te hebben komt u in het besteloverzicht terecht waarin u aan kunt geven hoe u de plattegrond  wilt aanleveren.

1. Kies voor ‘Importeer FML’ en klik op ‘Ga verder’.
  2. Hier ziet u de uploadtool voor het FML-bestand. Om het juiste bestand op uw computer te selecteren kiest u voor ‘bladeren’.
  3. Een navigatiescherm wordt geopend waarmee u het juiste bestand kunt selecteren. Kies voor ’openen’.
  4. Het FML bestand is nu geüpload. Kies dan voor ‘opslaan en ga verder’.

Let op: Alleen FML-bestanden van maximaal 5MB kunnen worden geïmporteerd en geüpload.

Er kan één FML bestand worden geüpload. Dit bestand (de plattegrond) dient alle verdiepingen te bevatten.