Kan ik een plattegrond nogmaals gebruiken?

Alleen wanneer u het bestand al eerder lokaal heeft opgeslagen op uw computer kunt u het FML bestand hergebruiken.

Te koop staande objecten: FML bestanden exporteren
Wanneer u de plattegrond wil gebruiken van een object dat in uw huidige fundadesk staat kunt u via de optie 'exporteer FML-bestand' de plattegrond lokaal opslaan.

U vindt deze optie als volgt terug:

• ga bovenaan de funda desk naar de optie 'aanbod' of tik een adres in rechtsboven in de zoekbox

• klik het adres van het betreffende pand aan
  • klik op de miniatuur van de plattegrond (die vindt u tussen het adres en de omschrijvingstekst)

• ga aan de rechterkant naar de optie 'Plattegrond exporteren (.fml)', u krijgt nu een scherm om uw plattegrond op te slaan

• sla het FML bestand op uw computer op

Woning verkocht of ingetrokken?
Wanneer de woning verkocht is afgemeld, is het FML bestand niet meer beschikbaar. Het FML bestand is dan automatisch uit de database verwijderd.