Ik heb dit object, of een soortgelijk object al eerder in de verkoop gehad, kan ik de plattegrond nogmaals plaatsen?

Alleen wanneer u het bestand al eerder lokaal heeft opgeslagen op uw computer kunt u het FML bestand hergebruiken. Wanneer u de plattegrond wenst te gebruiken van een object dat in uw huidige fundadesk gepubliceerd staat kunt u via de optie 'exporteer FML-bestand' de plattegrond lokaal opslaan. U vindt deze optie terug wanneer u via de fundadesk kiest voor 'plattegrond wijzigen'.

Wanneer de woning verkocht is gemeld kan het FML bestand wordt de plattegrond verwijderd uit de database. Helaas kan het FML bestand dan niet meer terug gehaald worden.