Hoe upload ik video’s?

1. Als u een order heeft aangemaakt (klik hier (linkje naar de pagina: ‘Hoe plaats ik een order? Korte versie’) voor de instructies) kiest u voor: 'video’s uploaden'
  2. U kunt nu de juiste bestanden selecteren. Let op! De video’s moeten voldoen aan een aantal criteria. Klik hier (linkje naar de pagina: Wat zijn de criteria voor video’s) om deze in te zien. U kunt ten alle tijden meerdere video’s toevoegen, of verwijderen. Klik op ‘nu uploaden’ als u de juiste selectie heeft gemaakt.
  3. De video’s zijn nu aan uw order toegevoegd.