Ik had een plattegrond zelf ingericht maar kan deze niet meer terug vinden.

Op de nieuwe website is het helaas niet meer mogelijk om zelf je eigen plattegrond in te richten. Hoewel we dit zelf ook een leuke optie vonden, werd deze weinig gebruikt en was deze functie vaak onderhevig aan storingen.

Mocht je een plattegrond zelf getekend hebben en deze graag in handen willen hebben ontvangen wij graag via helpdesk@funda.nl met de volgende informatie:

1. Het e-mailadres waar jouw mijnfunda-account aan gekoppeld is

2. Adres(sen) van de woningen waar je een plattegrond getekend hebt

Wij zullen dan ons best doen de plattegrond uit de database te halen en je die mailen.

Je kan via www.floorplanner.com een gratis account aanmaken en hier het FML bestand importeren en verder tekenen.

Uploaden gaat in 5 stappen:

1. Ga na registratie naar 'Projects'

2. Klik op 'new project'

3. Klik op de link 'or upload your FML file' (zie afbeelding 1.)

4. Klik op button 'choose file'

5. Zoek het juiste bestand op, selecteer deze en klik op 'open'

Het FML bestand wordt nu geïmporteerd.

Afbeelding 1.