Objectscore | Beoordeel jouw favoriete koop of huur huizen op funda


Geef huizen een score en zie welk huis het beste past bij jouw woonwensen

Soms twijfel je tussen meerdere koop of huur huizen. Of wil je nu nog geen huis kopen of huren, maar wel vast bijhouden welke huizen er beschikbaar zijn die aan jouw woonwensen voldoen.

Op Mijn funda vind je een heel handig overzicht met de complete lijst van jouw bewaarde huizen. En aan die huizen kun je nu ook een score geven, zodat je snel en makkelijk kunt zien welk huis jouw favoriet is.

Geef een score aan jouw favoriete huizen

Heb je een interessant huis gevonden? Dan klik je rechtsboven aan de pagina van het huis op het potloodje.Daar kun je per onderdeel van het huis een score geven. Heb je in jouw funda-account al huizen bewaard? Log dan in op Mijn funda, klik op ‘Bewaard’ en daarna op ‘Mijn notitie en score’.

Wat sluit wel en niet aan bij jouw woonwensen? Is bijvoorbeeld de tuin wat te klein, maar de keuken helemaal jouw smaak? Dan geef je de tuin 2 sterren en de keuken 5 sterren. Daarnaast kun je een aparte notitie maken bij dat huis. Bijvoorbeeld de inpandige garage als pluspunt of dat het huis gelegen is aan een park – misschien geen must, maar wel een leuk extraatje!


Welk huis past het beste bij jou?

Heb je alles een score gegeven, dan zie je ook het gemiddelde cijfer van dat huis. Alle scores kun je terugvinden in Mijn funda. Dit geeft een goed beeld van welke bewaarde huizen het beste matchen met jouw woonwensen. Zo ben je weer een stap dichter bij het vinden van jouw droomhuis!

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 1

Bekijk alle artikelen

Mogelijk gemaakt door Zendesk