Waar kan ik een aantekening maken bij de koop- of huurhuizen op funda?

Soms twijfel je tussen meerdere koop of huur huizen. Of wil je nu nog geen huis kopen of huren, maar wel vast bijhouden welke huizen er beschikbaar zijn die aan jouw woonwensen voldoen.

Op funda vind je een heel handig overzicht met de complete lijst van jouw bewaarde huizen. En aan die huizen kun je ook een score geven, zodat je snel en makkelijk kunt zien welk huis jouw favoriet is.

Geef een score aan jouw favoriete huizen
Heb je in jouw funda-account al huizen bewaard? Ga dan snel naar de bewaarde woningen in je funda account:

• klik op de funda homepage op de optie 'account' (rechtsboven op de pagina), op je telefoon is dit een icoon met een 'poppetje'

• ga naar het onderdeel 'bewaarde huizen'

• klik hier op ‘Mijn notitie en score’.

Per onderdeel kun je nu de woning beoordelen:

Wat sluit wel en niet aan bij jouw woonwensen? Is bijvoorbeeld de tuin wat te klein, maar de keuken helemaal jouw smaak? Dan geef je de tuin 2 sterren en de keuken 5 sterren. Daarnaast kun je een aparte notitie maken bij dat huis. Bijvoorbeeld de inpandige garage als pluspunt of dat het huis gelegen is aan een park – misschien geen must, maar wel een leuk extraatje!

Bewaren van woningen op funda
Nog geen woningen bewaard op funda? Lees dan hier hoe je woningen kan bewaren