NVM Open Huizen Dag promotie Pakket

Voor NVM makelaars zal er voor de NVM Open Huizen Dag een promotie pakket te bestellen zijn. Dit betreft een combinatie pakket van een Promolabel en een Toppositie voor 10 dagen tegen een gereduceerde prijs. Voor het Promolabel zal dan exclusief voor die 10 dagen dat het contract loopt de magenta kleur beschikbaar zijn.

 

Voor welke objecten is het pakket te bestellen?
Het pakket is alleen beschikbaar voor koop objecten. Helaas niet voor koop/huur,  huur, nieuwbouwprojecten, FIB of recreatieobjecten.

Waarom is het pakket alleen voor koopobjecten beschikbaar?
Omdat dit de primaire focus is van de NVM Open Huizen Dag.

Wat is een Open Huizen Dag Promotie Pakket?
Het Open Huizen Dag Promotie pakket is een combinatie van de twee promotieproducten. Het pakket bestaat uit een Toppositie en een Promolabel (eventueel magenta) voor 10 dagen voor een aantrekkelijke prijs.

Wat is de bestelperiode?
Het product  kunt u twee weken voor de NVM Openhuizendag bestellen. Er zijn 3 besteldagen. Voor deze Open Huizen Dag geldt dat het pakket bestelbaar is maandag 18 maart 7:00 tot woensdag 20 maart om 20:00 uur.

Wanneer zie ik mijn ingestelde Open Huizen Dag Promotie Pakket terug op de site? Donderdag 21 maart om 0:00 worden de pakketten uitgeleverd.

Wat zijn de kosten voor dit pakket?
U vindt de kosten voor  Open Huizen Dag Promotie Pakket terug via de fundadesk onder het tabblad ‘producten’

Wordt het pakket automatisch verlengd?
Nee, het contract kan niet verlengd worden en zal na 10 dagen automatisch verlopen.

Ik heb al een Promolabel en of Toppositie contract lopen en wil het OHD instellen, kan dit?
Ja, u kunt het pakket bestellen. U krijgt dan wel een notificatie te zien waar u mee akkoord moet gaan: Het huidige contract kan 10 dagen niet gebruikt worden. Er zal geen resitutie plaatsvinden over deze 10 dagen.

Ik heb een Open Huizen Dag Promotiepakket besteld en ik heb nog niet eerder gebruik gemaakt van een promolabel.
Nadat u het contract voor het Open Huizen Dag Promotie Pakket hebt besteld, kunt u via de button ‘ga naar instellingen’ naar het instelscherm. U ziet het volgende automatisch voor u ingesteld. U kunt al deze onderdelen zelf naar wens aanpassen.

 In het instelscherm ziet u het volgende terug:

Label kleur: Magenta is automatisch geselecteerd

Labeltekst: Deelnemer NVM Open Huizen Dag   

Tekst: Kom zaterdag 30 maart tussen 11:00 en 15:000 langs voor een bezichtiging

U kunt, zolang het contract voor het pakket loopt, op elk gewenst moment wijzigingen in het Promolabel aanbrengen en deze instellingen wijzigen.

Ik heb een pakket besteld en heb eerder gebruik  gemaakt van een Promolabel, of een Promolabel op dit moment ingesteld staan.
Nadat u het contract voor het Open Huizen Dag Promotie Pakket hebt besteld, kunt u via de button ‘ga naar instellingen’ naar het instelscherm. U kunt al deze onderdelen zelf naar wens aanpassen.

In het instelscherm ziet u het volgende terug:

Label kleur: Magenta is automatisch geselecteerd

Labeltekst: Tekst van huidig Promolabel wordt getoond

Tekst: Tekst van huidig Promolabel wordt getoond.

let op! Er kan geen magenta label getoond worden wanneer u het mozaiek heeft gekozen in het Promolabel. U kunt dit natuurlijk wel op elk gewenst moment wijzigen.  

Kan ik tijdens de 10 dagen voor de Open Huizen Dag een reguliere Toppositie en/of Promolabel kopen als ik ook het Open Huizen Dag Promotie Pakket heb ingesteld?
Nee, U kan tijdens de 10 dagen,  geen reguliere Toppositie en/of Promolabel naast dit product afnemen. Wanneer u dit wenst zal het contract voor OHD direct worden stopgezet.

Kan ik de  tijdens de NVM Open Huizen Dag mijn Open Huizen Dag promolabel aanpassen?
Ja, U kan zolang het contract actief staat, op elk gewenst moment uw Promolabel kleur/mozaiek, labeltekst en tekst aanpassen.

NVM Open Huizendag & Toppositie
Wanneer u als NVM makelaar een Toppositie heeft ingesteld en meedoet aan de NVM Open Huizen Dag  zal dit extra zichtbaar zijn. Wanneer u namelijk op die datum het Open Huis heeft ingesteld zal gedurende 2 weken voor de Open Huizen Dag de tag ‘NVM Open Huis’ in uw Toppositie worden getoond. Zo valt de deelname van uw woning aan de NVM Open Huizen Dag extra op.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Bekijk alle artikelen

Mogelijk gemaakt door Zendesk