Bewaar jouw favoriete huizen op funda

Overzichtelijk, vergelijkbaar en up-to-date

De bewaarfunctie is een handig onderdeel van jouw funda-account. Wanneer je geïnteresseerd bent in een woning die bekijkt, vindt je rechts boven de foto’s het hart-symbool. Zie figuur 1. Klik je hierop, dan voeg je dat huis toe aan jouw persoonlijke lijst.

figuur 1.

Wanneer je tijdens je bezoek aan funda in de oranje balk (bovenaan de pagina) op ‘bewaard’ klikt, ga je automatische naar je lijst met alle bewaarde objecten. Op Mijn funda vind je een heel handig overzicht met de complete lijst van jouw bewaarde huizen, Je moet daarvoor wel ingelogd zijn. Alle door jou bewaarde huizen staan daar overzichtelijk onder elkaar, inclusief de belangrijkste kenmerken zoals de prijs, het woonoppervlak en het aantal kamers.

Daar komt bij dat ook je notities en scores in de lijst zijn opgenomen. Zo kun je hen dus eenvoudig onderling vergelijken. En wanneer er iets aan de aanmelding van een huis gebeurt, bijvoorbeeld wanneer de prijs omlaag gaat of er extra foto’s zijn geplaatst, krijg je dat direct te weten. Zo blijf je goed op de hoogte van jouw favoriete woningen.

Voordelen van Bewaar je huis:
1. Je favoriete woningen overzichtelijk bij elkaar
2. Eenvoudig onderling vergelijken
3. Je bent als eerste op de hoogte van wijzigingen

Uiteraard kun je een woning ook weer ‘vergeten’. Daarvoor wis je hem simpelweg uit je lijst. Je kunt ook bij de woning zelf op het hartje klikken.