Hoe bewaar ik mijn favoriete huizen op de funda website?

Met de bewaarfunctie kan je woningen opslaan in je funda-account. Zo heb je al je woningen in een lijst staan en informeren we je over wijzigingen.

Opslaan van een woning

• Bekijk je een woning in detail, dan vind je rechts boven de foto’s het hart-symbool. Klik je hierop, dan voeg je dat huis toe aan jouw persoonlijke lijst.

• Uiteraard kun je het opslaan ongedaan maken. Daarvoor klik je bij de woning nogmaals op het hartje.

Opvragen van bewaarde woningen

Wil je een overzicht van de bewaarde woningen? Log in op je funda account en onderneem de volgende stappen:

• klik op funda op de optie 'account' (rechtsboven op de pagina), op je telefoon is dit een icoon met een 'poppetje'

• klik de optie 'bewaarde woningen' aan

• op de volgende pagina zie je al je opgeslagen woningen, met het kruisje kan je op deze plek een woning niet meer favoriet maken

Op deze pagina zie je ook je notities en scores in de lijst. Hier kan je woningen dus eenvoudig vergelijken.

E-mailservice bij wijzigingen

Een groot voordeel is dat funda je per e-mail informeert wanneer informatie verandert in de advertentie.

Denk bijvoorbeeld aan de volgende mogelijke wijzigingen:

• Statuswijziging (bijvoorbeeld van 'verkocht onder voorbehoud' naar 'beschikbaar')

• Prijswijziging

• Nieuwe foto's / media (plattegrond, video, 360 graden foto of brochure)

• Nieuwe tekst

Geen behoefte aan de email? Lees hier hoe je geen mails meer van ons ontvangt.