Hoe meld ik foutieve en incorrecte informatie in de advertenties aan funda?

Makelaars melden objecten op funda aan en doen dit met de grootste zorgvuldigheid. Mocht er onverhoopt toch iets niet kloppen dan is het mogelijk dit te melden bij funda.

Via het meld een fout formulier kan jij als gebruiker van funda anoniem foutieve informatie betreffende een woning bij funda onder de aandacht brengen. Je communiceert via deze tool niet rechtstreeks met de makelaar maar met funda.

Een fout melden doe je als volgt:

• Klik op de meld een fout optie. Op je telefoon / funda app vind je deze optie onderaan de advertentie, op een laptop vind je de optie aan de rechterkant, onder het contactblok en de banner

• Op de volgende pagina kan je het type fout opgeven en naar funda sturen via de oranje knop 'versturen'

Na het ontvangen van de melding neemt funda de melding in behandeling en indien nodig neemt funda contact op met de makelaar. Niet in alle gevallen kan funda de melding zelf afhandelen. Deze meldingen worden doorgezet naar de brancheorganisatie waarbij de makelaar is aangesloten.