Wat zijn de aanleverspecificaties voor een video?

• U kunt meerdere video’s voor een object uploaden, echter er kan er maar één getoond worden.
  • Het videobestand mag maximaal 1024MB (1GB) groot zijn
  • De minimale weergave is 609 pixels breed. De hoogte is door uzelf te bepalen.
  • Het videobestand mag verschillende formaten hebben: wmv, avi, mpg, mpeg, mp4 en mov.
  • De standaard verhouding van een video is 16:9 formaat.
  • De videoplayer waar funda gebruik van maakt past de kwaliteit van de video aan zodat deze zo gunstig mogelijk wordt getoond voor elk medium, (tablet, smartphone, computer) en de verbinding waarvan men gebruik maakt.