Wat zijn de specificaties voor een video?

Bestandsformaat
Ondersteunde bestandsformaten zijn:

• wmv

• avi

• mpg

• mpeg

• mp4

• mov

Bestandsgrootte
De maximale bestandsgrootte per video*:

• maximaal 1024MB (1GB)

Verhouding
De breedte-hoogteverhouding is:

• 16:9 formaat

Minimale weergave

• 609 pixels breed x 343 pixels hoog

De videoplayer van funda past automatisch de kwaliteit van de video aan op het apparaat (telefoon, tablet, computer) en de internetverbinding.

Funda toont video's in maximaal 720p (1280 x 720) formaat. Een betere kwaliteit kunt u wel uploaden maar dit heeft verder geen effect op de online presentatie (dit geeft enkel het nadeel van meer uploadtijd in de funda desk).

* u kunt meerdere video’s voor een object uploaden, funda toont echter maar één video per object.