Kantoorpromotie: Hoe kan ik adverteren met mijn kantoor op funda?

Wat zijn de advertentiemogelijkheden op funda en wie kan er gebruik van maken?
Via de funda desk is het voor NVM-Makelaars heel eenvoudig om te adverteren op funda. Aan de hand van een aantal eenvoudige stappen heeft u binnen enkele minuten uw advertentie op funda gepubliceerd. Iedere NVM-makelaar kan zijn kantoor promoten op funda. Dit geldt voor aan-  en verkoopmakelaars, full-service makelaars, internetmakelaars en nieuwbouwmakelaars.

Om te adverteren op funda zijn er twee mogelijkheden. De makelaar in de buurt advertentie is een advertentie die onderaan de zoekresultatenpagina vermeld staat. De resultatenlijst advertentie is een advertentie die funda direct na het derde zoekresultaat toont.

Een Makelaar in de Buurt Advertentie is te bestellen voor funda.nl en fundainbusiness.nl en is beschikbaar binnen alle kanalen (Koop, Huur, Nieuwbouw etc.). Een Resultatenlijst Advertentie is enkel beschikbaar binnen het kanaal Koop.

Waar dient kantoorpromotie voor?
U kunt advertenties samenstellen voor de woonplaatsen die in en rond uw werkgebied vallen. Zo bereikt u iedereen die actief op zoek is naar een makelaarskantoor binnen de gewenste regio. Door de advertentie meerdere maanden achtereen te tonen bouwt u herkenbaarheid op en genereert u direct bezoek naar uw eigen website.

Waarom zou ik kantoorpromotie inzetten?
Het is van belang dat u actief aan marktbewerking doet. Funda heeft dit product ontwikkeld tegen zeer lage kosten zodat u altijd adverteert tegen een scherp tarief met een groot bereik.

 

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 1

Bekijk alle artikelen