Hoe maak ik een zoekopdracht aan?

Na het openen van de app kun je direct vanuit het startscherm de zoekopdracht instellen. Gebruik hiervoor de button ‘Zoeken’. Deze vind je links bovenaan het scherm, onder het funda logo.

1. Vul in het veld ‘Zoek op locatie’ de plaatsnaam, buurt of het specifieke adres in.
  2. Door middel van de verschillende filteropties kun je je zoekopdracht verfijnen.
  3. Tik op ‘Bekijk resultaten’ om de huizen te bekijken die bij je zoekopdracht passen.

Heb je verder nog vragen? Neem contact met ons op via het feedbackformulier in de app.